Verbinden met de natuur

geplaatst in: Blogbericht | 0

Barbara en haar man Cis wonen sinds kort in Zweden. Zij hebben de grote stap gezet om hun droom bedrijf daar verder te gaan uitbouwen. Zij helpen en begeleiden mensen om weer in verbinding met zichzelf te komen.

Hangmat

Deze week is ze even in Nederland en dat was een leuke gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten. We spraken af op de camping waar ze deze week verblijft. Enthousiast vertelde ze over haar slaapplek. Een hangmat, waarin je heerlijk kunt slapen, maar ook in kunt zitten om je potje te koken of een boek te lezen. Heel erg aardend en verbindend met de natuur. ’s Morgens word je wakker onder het gefluit van de vogels of het tikken van de specht.

De natuur helpt je om in je eigen kracht te komen. Dat is heel voelbaar. Kijk maar eens naar jezelf als je even in het bos bent geweest of een wandeling door het park hebt gemaakt. Hoe voel je je dan? Binnen 5 minuten veranderen er verbindingen in je hersenen waardoor stresshormonen afnemen.

Door je te verbinden met de natuur kun je makkelijk in contact met jezelf komen. Hier voelen wat echt belangrijk voor je is. Als je één bent met de stroom, dan ontstaat er magie.

Natuur retreat Zweden

Door verbinding te maken met jouw eigen natuur kun je jezelf op een natuurlijke manier verbinden met anderen.

Of je nu op een kruispunt in je leven staat, burn-out klachten wilt aanpakken, wilt re-integreren of gewoon jezelf wilt trakteren op een verblijf midden in de natuur. Dan kun je je binnenkort bij Cis en Barbara onderdompelen in de natuur, laten coachen en ook heerlijk genieten van gezonde zelfbereide maaltijden. Uitgebreide informatie vind je op hun website: http://www.livdrom.com

In deze weken hebben zij nog enkele plekken vrij: Vrijdag 19 augustus 2022 vanaf 15.00 uur tot donderdag 25 augustus 11.00 uur en vrijdag 23 september 2022 vanaf 15.00 uur tot donderdag 29 september 11.00 uur

StruinYoga

Wil je jezelf op een ander moment of dichter in de buurt onderdompelen in de natuur, dan kun je ook in de mooie omgeving van Nijmegen een StruinYoga dag boeken. www.aardiginbeweging.nl

Ook is het mogelijk om je door mij gedurende 3 maanden intensief 1:1 laten begeleiden met het Struin programma “Verbind met je natuur”. Waarin ik je exclusief begeleid met onder andere yoga, wandelingen in de natuur, fijne gesprekken, coaching, een online programma waardoor je zelfstandig met yoga series aan de slag kunt en die jou helpen om jezelf die waardevolle aandacht te geven en in de watten te laten leggen, zodat jij je helemaal vanuit jouw eigen wezen kunt verbinden. Je goed gaat voelen en vanuit jouw kern kunt zijn. www.struinyoga.nl