Over Linda

Mijn naam is Linda, mijn hele leven ben ik Aardig In Beweging. Al op jonge leeftijd merkte ik, dat ik door te wandelen mijn hoofd kon leegmaken. Inmiddels heb ik 29 x de Vierdaagse uitgelopen en heel veel ervaring op wandelgebied.

Mijn energie kan ik kwijt door te bewegen en hierdoor kan ik de rust en stilte in mijn hoofd vinden.

Naast mijn werk op  kantoor, was sporten mijn uitlaatklep. Na de geboorte van mijn dochter, merkte ik, dat ik teveel van mijzelf vroeg en kreeg schouderklachten. Zoals veel moeders probeerde ik alle ballen omhoog te houden. Ik wilde heel graag actief blijven bewegen, maar voelde dat intensief bewegen tot blessures leidde.

Ik ontdekte een dynamische manier van yoga. Heerlijk bewegen, maar toch op een aardige manier voor mijzelf binnen mijn eigen grenzen. Ik ging mijn lichaam voelen en werd mijzelf langzaam bewust van spanning in mijn lichaam. Ik voelde veel sneller wanneer ik weer met opgetrokken schouders achter mijn computer zat.

Ik besloot een yogaopleiding te volgen voor meer diepgang in mijzelf. Het werd een hele ontdekkingsreis. Ik merkte, dat een kantoorbaan niet meer bij mij paste en mijn leven heeft een totaal andere wending gekregen.

Nadat ik mijn yoga opleiding afrondde werd ik gevraagd om les te geven. Inmiddels doe ik dit 10 jaar met heel veel plezier. Ik volg regelmatig opleidingen en workshops om mijzelf en anderen te inspireren en te verdiepen. Vorig jaar kwam Pilates op mijn pad en volgde ik de teachertraining 1 & 2 bij Fysiophysics in IJsselstein. Momenteel volg  ik de opleiding voor Voetreflex therapeut bij Total Health in Amsterdam.

Daarnaast volgde ik een opleiding voor allround wandelsporttrainer en combineer zodoende  2 passies yoga en wandelen met elkaar!

Mijn missie is om je door meer rust en stilte in jezelf te laten ervaren, je meer in contact met jezelf kan komen. Dit doe ik door diverse beweegvormen te combineren en kennis die ik door de jaren heen heb opgedaan toe te passen. Kijk ook eens op mijn website: www.lindaschuurs.nl