FitStap Pilot voor mensen met een vorm van reuma.

FitStap is het beweegprogramma van KWBN. In dit programma ga je 12 weken aan de slag om daarmee wandelen en een gezonde leefstijl in je zelf te gaan integreren. Iedere week kom je samen met een groep mensen en een coach die samen met de groep een training verzorgt. Naast deze fysieke training ga je wekelijks aan de slag met de opdrachten in de FitStap app. Zo werk je aan het zelfstandig kunnen toepassen van een actieve en gezonde leefstijl.

De FitStap training geeft de deelnemers echt even het duwtje in de rug om naar buiten te gaan en in beweging te komen. Het samen wandelen in de groep stimuleert en trekt je over de drempel heen.

Onderweg is het altijd gezellig, worden er grapjes gemaakt en gelachen. Dat motiveert en zorgt ervoor dat je zin hebt om de trainingen te blijven volgen en actief aan je eigen programma werkt.

Je gaat bewuster lopen en je voeten goed neerzetten. Ook ga je bewuster met je voeding om, doordat je meer energie gaat verbruiken wil je je lichaam ook op goede brandstof laten lopen.

Lees hier het volledige artikel: FitStap_Reuma_artikel

?

De FitStap cursus  voor mensen met een vorm van Reuma was een succes. De KWBN zal samen met Reuma Nederland gaan kijken hoe dit een vervolg zal krijgen. Wil je ook het FitStap programma deelnemen, informeer naar de mogelijkheden en stuur mij een mailtje linda@aardiginbeweging.nl.

Voor info en aanmelding kijk op www.FitStap.nl