Woon je in de Gemeente Heumen of Cuijk, ben je nog niet bekend met YOGA? Heb je interesse in yoga? Of wil je graag de effecten van yoga zelf ervaren?  Je bent op de juiste website.

Yogalessen bij Aardig in Beweging

Als je in aanraking komt met yoga betekent dit, dat je weet dat yoga een manier van leven is. Je leert omgaan met jezelf,  je eigen grenzen kennen, hoe je meer rust in je hoofd krijgt, aardiger bent voor jezelf en indirect je omgeving. Door yoga kom je meer in balans. Je zult de meerwaarde van yoga gaan ervaren in je dagelijkse bezigheden.

Er zijn diverse mogelijkheden om met yoga in aanraking te komen. Dit kan in je eigen tempo en tijd thuis via online yogalessen of tijdens een van mijn yogalessen in Heumen of Cuijk.

Wat is de stijl van lesgeven?

Juist door te gaan voelen kom je uit je hoofd. Mijn manier van lesgeven is je te laten ervaren wat je voelt in je lichaam. Binnen je eigen grenzen. De houdingen leg ik op een rustige manier uit, zodat je mee kunt gaan met de bewegingen. Vanuit rust en zachtheid. Maar toch op een manier waarin je ook jezelf kunt blijven uitdagen.