We zitten in de winterperiode. Je ziet het overal om je heen. De natuur is in stilte, het is kouder, blad is van de bomen, natuur trekt zich terug in de wortels en er komt innerlijke rust en tijd om op te laden om straks in de lente weer langzaam het blad te laten zien.

In de winterperiode staat het water element centraal. De blaasmeridiaan en de niermeridiaan. Als water tot rust komt en bevriest wordt het water zo glad als een spiegel. Maar ook stilstaand water is als een spiegel. Het reflecteert wat je ziet. Als jij rust neemt ga je ook reflecteren. Dit is ook de reden waarom iedereen gaat reflecteren op het afgelopen jaar. Het hoort bij de energie van het jaar.

We zullen tijdens deze ochtend een wandeling maken in stilte. Deze route zal door ons worden uitgezet in de bossen van Groesbeek. We zullen o.a. gaan wandelen over het vroegere Landgoed de Hooge Hoenderberg.

Onderweg zullen we eenvoudige oefeningen doen om het lichaam soepel te maken. De zintuigen zullen we aanspreken en gaan genieten van al het moois om ons heen. Thee en lekkers gaan mee voor onderweg en na afloop van deze mooie wandeling staat er huisgemaakt gebak en warme koffie/thee voor jullie klaar in De Poort.

De prijs van dit arrangement bedraagt: € 15,– contant.

Wanneer: zondag 12 januari 2020

Waar: Conferentieoord De Poort, Biesseltsebaan 34, Groesbeek (www.depoort.org)

Hoe laat: 8.50 uur verzamelen. Vertrek: 9.00 u

We verwachten tussen 11.30 en 12.00 u terug te zijn.

 

Wandel je met ons mee? Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier!

 

 

Ps. Mocht je een allergie hebben, kunnen wij dat tot 9 januari nog doorgeven aan het Conferentieoord.

Processed with MOLDIV