Ingrid schrijft:

Heel erg bedankt voor je persoonlijke aandacht en al je tijd die je er aan hebt besteed. Ik vond het een prachtig programma en heb enorm veel geleerd. Ik had nooit gedacht dat ik er zo veel uit zou halen. Ik ben me nu meer bewust hoe dingen uit mijn omgeving om mij van invloed zijn.

Karen schrijft:

Dank je wel!!
Het was prachtig in de natuur. We hebben iedere keer een totaal ander landschap mogen ervaren. Wat is Nederland toch mooi!! Door van de paden af te gaan ontdekten we nog veel meer!! Ik ben op plekken geweest waarvan ik het bestaan niet kende.
Linda wat ben je toch een prachtig mens. Je neemt ons ook online mee in de inzichten die de natuur en dus ook de jaargetijden ons biedt.
Dit hele proces is een kadootje.
❤️ Karen

Viora schrijft:

Tijdens de zomervakantie heb ik vaak de MAKAHO stretch oefeningen gedaan voor mijn dagelijkse wandelingen door Heumensoord.  Langzamerhand merkte ik kleine veranderingen in mijn stemming, verbeterde slaap en energie, minder negativiteit doordat mijn hypochondrie niet meer zo snel geactiveerd werd. Ik ging buiten in de tuin boeken lezen en luisteren naar de vogels in plaats van mij zorgen maken over de toestand van de wereld. Inmiddels zijn stappen 3 en 4 van STRUIN ook een deel van mijn arsenaal geworden en ik ben serieus bezig om er een vaste gewoonte van te maken om ’s ochtends om 6 uur de 5 Tibetanen te doen en daarna te mediteren. Het voelt steeds meer als een samenkomen van verschillende soorten inzichten in een mooi geheel van “zelf-compassie” en een prachtige aanvulling op mijn andere ritueel van dagelijks op te schrijven waar dankbaar of blij mee ben. Samenvattend, STRUIN yoga& wandelen is een ware ontdekking en ik ben erg enthousiast over. De theoretische kaders sluiten nauw aan en verbreden mijn kennis over de processen in ons lichaam en wat we nodig hebben om gezond te blijven. Ik beleef misschien voor het eerst in mijn leven dat ik heel veel aan het leren zonder het gevoel van verplichting die erbij hoort. Ik ben eindelijk aan het leren om net zo lief voor mijzelf te zijn als ik voor de anderen ben. 😘Viora

Anita schrijft:

De 3 wandelingen in 3 totaal verschillende natuurgebieden, gaven mij de ervaring die bij de thema’s hoorden. De stilte van het bos. De ruimte in de open weilanden. Ze gaven mij stuk voor stuk inzicht in mijzelf. Ik heb enorm genoten en heel veel geleerd. Super bedankt voor de fijne wandelingen, het was een fijne ervaring!🙏 Anita

Daniëlle schrijft:

Linda dank voor je mooie VIP Struin Yoga wandelingen die een mooie aanvulling zijn op de yoga lessen welke ik volg bij je van Aardig in beweging.
Tijdens deze wandelingen kan ik helemaal tot mij zelf komen en heb ik nog meer verdieping met yoga en meditatie oefeningen naast het wandelen.
Het is mooi om te voelen hoe ik onder begeleiding van Linda mij zelf helemaal mag richten, door veranderende en nieuwe omgevingen, nieuwe inzichten krijgt.
Voor mij zijn de wandelingen altijd weer een cadeautje en geeft het mij rust en nieuwe energie om ook op een andere manier naar de toekomst te kijken.