“Er is altijd licht aan het einde van de tunnel”

geplaatst in: Blogbericht | 0

Dory volgende mij al een tijdje via Facebook en schreef zich in voor mijn nieuwsbrief. Zij hoorde het verhaal van Marga die afgelopen winter 1:1 Nordic Walking lessen bij mij volgde. Marga kreeg het advies om een rollator aan te schaffen, zodat ze weer naar buiten kon. Haar zus vond dat ze maar beter kon gaan Nordic Walken. Dat deed ze en nu gaat ze op eigen houtje overal naartoe en neemt weer deel aan het “normale” leven.

Lees ook mijn blog hierover: https://aardiginbeweging.nl/mijn-zus-straalt-weer/

Dory kreeg via een gemeenschappelijke kennis het verhaal van Marga te horen. Drie maanden daarna besloot ze de “stoute schoenen” aan te trekken en mij te bellen om een afspraak in te plannen voor een 1:1 Nordic Walking training.

Twee jaar geleden stierf haar enorm geliefde echtgenoot en dit greep haar intens aan, het gemis was te groot. Er was geen ruimte meer voor de buitenwereld, de deur ging op slot! Geen behoefte meer aan andere dingen, langzaam ging het leven verder. De tijd heelt alle wonden. Het leven wil geleefd worden en als mens willen we groeien. Het universum kent geen tijd en daardoor weet je niet hoe lang iets duurt. Gelukkig zijn er altijd lichtpuntjes.

Voor Dory is het nu tijd om vol in het leven te stappen. Ze zegt zelf “Er is altijd licht aan het einde van de tunnel”. En zo is het!

We starten in een prachtig seizoen. De natuur is volop in bloei en je hoort de vogels op hun best fluiten. Moeder eend zorgt voor haar kroost en de lammetjes springen blij in de wei. Aan alles zie je en voel je de energie stromen. De natuur zorgt voor ons. Zij helpt ons te aarden en de kracht weer in onszelf terug te vinden.

Door middel van het aanleren van de Nordic Walking techniek help ik je om in je kracht te gaan staan en je eigen pad te bewandelen. Onderweg hebben we fijne gesprekken, beleven we de natuur en bouw ik de techniek stap voor stap op, zodat je daarna zelfstandig op pad kunt gaan.

Heb je interesse en wil je ook 1:1 door mij begeleid worden, stuur mij even een pb dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

?
Ik zie je.

Sportieve groetjes,

Linda