VIP StruinYoga dag

geplaatst in: Blogbericht | 0

Afgelopen zaterdag was de eerste StruinYoga VIP wandeling van dit jaar. Het thema was Stilte & Transformatie. Het was een dag die in het teken stond van “ervaren & beleven”.De prachtige StruinYoga wandeling langs de Maas werd afgewisseld met yogahoudingen. We ontdekten sporen van de bever, de das, hazen, ganzen en nog vele andere dieren. Met blote voeten liepen we door de madeliefjes, ook wel Meizoentjes genoemd. Namen we een verfrissend “voetbadje” aan de waterkant en werden de voeten zorgvuldig gedroogd en met voeten crème in gemasseerd.Door de natuur op te zoeken en ermee te verbinden, ontstaat er stilte in je hoofd en kom je bij je gevoel. Dit gaat als vanzelf, voelt prettig en je merkt vrij snel dat je er vrolijk en blij van wordt.

?“Dankjewel Linda voor de fijne ochtend. Je had het weer goed in elkaar gezet. Met lekker appelgebak bij jou in de tuin.” ?☀️

?“Nogmaals dank voor de dag: het heeft me goed gedaan en ik heb er erg van genoten.”

?“Bedankt Linda het was zeer geslaagd”.

?“Het was zo’n cadeautje voor mezelf, ik was er helemaal aan toe en voel me weer helemaal opgeladen”.

Dit zijn een paar reacties op de StruinYoga VIP dag van 24 april.Wil je ook graag een keer mee of wil je dat ik een wandeling voor je collega’s of vrienden organiseer? Stuur me dan een DM. www.struinyoga.nl??Als onderdeel van Route 2 van het online StruinYoga programma staan de volgende wandelingen 29 mei en 26 juni gepland.??