Verrassend Verdwalen

geplaatst in: Blogbericht | 0

Ga jij wel eens alleen buiten op pad? Om te wandelen of te fietsen bijvoorbeeld? Juist nu het zo belangrijk is om in beweging te komen en je eigen ritme daarin te vinden, is het ook belangrijk om er eens alleen op uit te trekken.

Misschien merk je, dat je niet zo snel alleen op pad gaat? Is er niemand die op je wacht en heb je geen tijd en plaats afgesproken. Heb je geen tijd en inspiratie om een route te bedenken en is er eerlijk gezegd ook wel een beetje angst voor het onbekende. Of ben je bang dat je verdwaald? En ga je daarom liever voor een bekende en vertrouwde weg?

Stel, dat je nu eens een andere weg in te slaat en jij jezelf gaat verrassen? Niet dezelfde weg neem! Hoe doe je dat? Jezelf verrassend laten verdwalen noem ik het! Je zet je brein aan het werk, je geeft je ogen de kost. Door dit te doen, sta je jezelf toe om even stil te staan, iets anders te doen wat je normaal zou doen, ruimte te nemen om goed om je heen te kijken, jezelf uit te dagen en te genieten van de natuur.

Struinen staat voor: van de gebaande afgaan, nieuwe wegen inslaan en ontdekken. Ruimte voor jezelf vrijmaken om connectie te maken met je-zelf en te genieten van de natuur en alles wat er op dat moment is. Even stil te zijn. Echt een cadeautje voor jezelf!