FitStap Cursus Heumen

geplaatst in: blogbericht | 0

Op maandag 11 maart 2019 gaan we weer van start met een cursus FitStap. 

Door het FitStap programma leer je:

op een goede manier ontspannen te wandelen. Er wordt naar je houding en manier van bewegen gekeken. Ben jij iemand die altijd met opgetrokken schouders loopt? Of kijk je graag naar de grond? Je wordt je bewust gemaakt van je eigen manier van lopen.

Je gaat aan de slag met je eetpatroon. Welke keuzes maak jij hier in? Je leert bewuste keuzes met je voeding te maken.

Je wordt mentaal uitgedaagd d.m.v. cognitieve oefeningen. Wat doe jij allemaal op de automatische piloot? Voor de deelnemers was dit een favoriet onderdeel van de cursus!

Je lichamelijke conditie verbeterd aanzienlijk. Door middel van een meting aan het begin en aan het eind van de cursus zie je je eigen resultaat. 

Je krijgt een gratis app, waarmee je in contact bent met je coach en medewandelaars. Wekelijks wordt je geïnspireerd met ideëen en tips, krijg je zelfstandige opdrachten en ga je individuele trainingen uitvoeren. 

Je wordt gemotiveerd en geïnspireerd door je coach en door je mede FitStappertjes.👣 En na de cursus vindt iedereen het zó leuk, dat het wandelen een wekelijks gezellige en gezonde bezigheid is geworden.👣🚶♀🚶♂ Je ontmoet leuke wandelmaatjes, waarmee je ook na afloop van de cursus mooie wandelingen kunt gaan maken. 

https://www.facebook.com/380578152372545/posts/605859226511102/